propunere de exod

Romania e unul dintre cele 2 experimente economice ale FMI; cealalta tara a fost sprijinita, vor sa vada cat de mult si in cat timp se ridica; noua ne-a picat lozul cu infometarea, vor sa vada cate drepturi poate suporta sa piarda o natie pana sa se solidarizeze intr-o revolutie. Ma mir cum de nu vedem asta si nu reactionam altfel decat plangandu-ne si resemnandu-ne ca oile proaste.

Propun sa asaltam TOTI orice ambasada cu cereri de azil politic ORIUNDE in alta parte, cu acelasi motiv al cererii: statul roman ne ucide in mod deliberat, planificat, calculat, consecvent, crescand indatoririle si eliminand tot mai multe drepturi ale cetateanului care respecta legea, in favoarea celor care fac legea pentru ei insisi. Prin fiecare „masura de urgenta” adoptata de guvern si votata in parlament ni se neaga dreptul de a supravietui si munci si a primi un salariu decent, adica ni se anuleaza treptat dreptul nostru fundamental de a TRAI, garantat (doar in cuvinte) in Constitutia statului.

INCEPETI PRIN A CITI CONSTITUTIA TARII NOASTRE: link

Articolul 1 din Constitutie, paragraful 3: România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.

Articolul 3 din Constitutie, paragraful 1: Statul are ca fundament unitatea poporului român şi solidaritatea cetăţenilor săi.

 

 

Reclame
propunere de exod